مشاهدة النسخة كاملة : Green Team Urgell guanya la Copa Catalana Femenina 2023

10-17-2023, 06:04 AM
El Pitch & Putt el Vendrell va ser l’escenari de la Copa Catalana Femenina, que va comptar amb la participaci? dels quatre millors equips classificats de cada una de les zones de l’Interclubs Femen? del 2023. Els equips participants al campionat van ser Green Team Urgell, Vallromanes Femen?, Hcp1 Olewer, Vallromanes Tablao Cordobés, Mineres Hcp1, Portal del Roc, Sant Cebrià i Handiladies, que es van enfrontar en una competici? Matxplay per forats i sota la normativa EPPA.

Finalment el t?tol es va decantar per l’equip Green Team Urgell, que es va imposar a Vallromanes per 4 a 2. El podi el va completar Mineres Hcp1.