تسجيل الدخول

مشاهدة النسخة كاملة : Grans resultats del tennis platja català al Campionat Europeu

10-03-2023, 04:30 AM
L’illa grega de Creta ha acollit la prova Absoluta del Campionat Europeu de Tennis Platja, que ha finalitzat amb grans resultats dels representants del Tennis Platja Català. A més, per primera vegada en la hist?ria, la selecci? espanyola ha aconseguit la medalla d’or com a equip.

En el dobles mixt, Eva Fern?ndez fent parella amb Antomi Ramos van proclamar-se campions després de superar en la final als catalans Ariadna Costa i Gerard Rodr?guez per 6/4 3/6 10/6. En el dobles femen?, Ariadna Costa i Eva Fern?ndez es van fer amb la medalla de bronze.