تسجيل الدخول

مشاهدة النسخة كاملة : Peinador-Bisbe i Barreda-Nieto, vencedors a Cunit de la cinquena prova del Vichy Cata

07-14-2023, 06:21 AM
La platja de Cunit va proclamar vencedor a les parelles Peinador-Bisbe i Barreda-Nieto, en una cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2023 del tot igualada i emocionant.

A la categoria masculina, Lucas Barreda i Manu Nieto es van imposar als experimentats Agust?n Correa i Isaac Vali?o al tie-break. Pel que fa a la competici? femenina, espectacular torneig de la parella formada per Elena Peinador i Sara Bisbe, proclamant-se campiones de la prova de Cunit després de superar ronda rere ronda deixant enrere els seus rivals. Peinador-Bisbe van pujar al primer esgla? del podi després de derrotar en la final a Marta Montfort i Nayaret Gil.