ÊÓÌíá ÇáÏÎæá

ãÔÇåÏÉ ÇáäÓÎÉ ßÇãáÉ : Les Torres de Rub?, campions d’Espanya de Tripletes

06-02-2023, 04:33 AM
L’equip de tripletes de Les Torres de Rub? format per Enrique Catal?n, V?ctor Garc?a, Joaquin Medina i Francisco Javier Flores s’han proclamat Campions d’Espanya de Tripletes al 65é Campionat d’Espanya – Copa del Rei en categoria Sènior de 1? celebrat a Isla Cristina. L’equip de Rub? es va imposar a la final a La Salceda de la Federaci? Murciana.

Per la seva banda la Federaci? Catalana va fer ple en el podi del Campionat d’Espanya de Tripletes en categoria Sènior 2?. El CP Atl. Adrianense composat per Angel Heras, Carlos Gonz?lez i Marcial S?nchez es va proclamar campions d’Espanya imposant-se al CP Mongat a la final. A més, la tripleta del CP La Pobla de Montornés va obtenir una merit?ria tercera plaça.